• Heren 1 BZ&PC verslaat Haarlem in een doelpuntrijke avond.

  Deze zaterdag mochten de mannen van Herman van Tongerloo aantreden tegen de mannen van ZV Haarlem. Haarlem is altijd een lastige tegenstander waardoor het een leuke avond moest worden.

  De eerste periode bleef het lang 0-0 beide teams hadden moeite met scoren. Het was pas met nog 2.20 op de klok voordat Henk Suur de score wist te openen. Hierna begon een doelpunt rijke avond. Dankzij Rob Peek en Jari Krijgsman wist BZ de eerste periode af te sluiten met een 3-2 voorsprong.

  De tweede periode was een erg sterke voor de mannen uit Bodegraven. Dankzij Rob Peek, Jari krijgsman en Henk Suur(2x) stond het na 3 minuten 7-2. Hier stopte aanvallend Bodegraven niet en via Bart Sterk, Luca Groenendijk(2x) en Joey Schellingerhout eindigde de periode zelfs in een 11-5 voorsprong.

  De derde periode bleef doelpunt rijk en op de helft van deze periode was de stand 15-8 dankzij de doelpunten van Rob Peek, Joey Schellingerhout(2x) en Rick Sandifort. De tweede helft van deze periode wist Haarlem wat makkelijker het doel te vinden, maar dankzij de doelpunten van Luke Rijnbeek en Rob Peek wist BZ&PC de derde periode de eindigen in een 17-13 voorsprong.

  De vierde periode was bijna een kopie van verloop met de derde periode. Dankzij de doelpunten van Henk Suur(2x) en Rob Peek was de stand na 3 minuten in de laatste periode 20-14. Hierna wist Haarlem nog wel een paar keer het net de vinden, maar door de doelpunten van Henk Suur en Luke Rijnbeek mocht de eindstand bepaald worden op 22-18 en bleven de punten in bodegraven.

  Periodestanden: 3-2, 11-5, 17-13, 22-18

  Doelpunten BZ&PC: Henk Suur 6, Rob Peek 5, Joey Schellingerhout 3, Luke Rijnbeek 2, Luca Groenendijk 2, Jari Krijgsman 2, Bart Sterk 1, Rick Sandifort 1.