• Informatie Sterrenplan

 • Algemene Informatie
  Het Sterrenplan bestaat sinds 1989 en is een onderdeel van BZ&PC waarbij kinderen van 5-8 jaar op een speelse manier kennismaken met wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en waterpolo. Het plezier in de zwemsport is ook hier het belangrijkste aspect. Spelenderwijs worden diverse oefeningen en technieken behandeld. Daarom wordt er gedurende de trainingen veel aan spelvormen gedaan. Het Sterrenplan seizoen is verdeeld in 4 blokken van ongeveer 8 trainingen. Elk blok wordt afgesloten met een toets, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat er tijdens de trainingen is geleerd. Na afloop van de toets ontvangen de kinderen een sticker voor op de Sterrenplan poster en een certificaat.

  Verdere informatie:
  Het Sterrenplan seizoen duurt maximaal twee jaar. Je kunt ieder moment met het Sterrenplan beginnen. Neem wel even contact op via sterrenplan@bzpc-bodegraven.nl als je mee wilt doen.

  Na ieder blok kan er doorgestroomd worden naar één van de afdelingen. Na 2 seizoenen (max 8 blokken) moet er een keuze gemaakt worden. De kinderen worden in 2 groepen gedeeld groep 1 voor de beginners en groep 2 voor de gevorderden.

  Iedereen kan aan het Sterrenplan deelnemen als ze aan de volgende voorwaarden voldoen:
  Leeftijd: 5 t/m +/- 8 jaar
  Diploma: A of hoger
  Kosten: zie algemeen/contributie
  Datum: Trainingen lopen van september tot eind juni
  Trainingstijd: Zaterdag 11:30 – 12:15