• Heren 1 BZ&PC pakt 6 belangrijke punten richting de Eredivisie

   Afgelopen donderdag begon heren 1 tegen Swol 1894 en de zaterdag daaropvolgend mocht het aantreden tegen Katwijk. Twee belangrijke hordes richting het hoogste niveau van Nederland.

   Op donderdag avond om 20:45 was eerst Swol 1894 de tegenstander. Deze wedstrijd begon spannend maar vanaf de tweede periode van het BZ die de wedstrijd naar zich toe trok. Met heel mooi spel en plezier werd er gespeeld, wat een 5-9 voorsprong met zich mee nam.

   De tweede helft van de wedstrijd was eigenlijk niet anders, BZ&PC wist verdedigend scherp te blijven en aanvallend te blijven scoren. Als zelfs alle veldspelers weten te scoren in de wedstrijd weet je dat het samenspel op zijn top was. Dit spel resulteerde in een 12-20 overwinning in Zwolle.

   Afgelopen zaterdag was daar dan het altijd lastige Katwijk. En dat het lastig was bleek in de wedstrijd, waar een hoop aanvallend lukte afgelopen donderdag ging het hier meermaal mis en met een contra ploeg als Katwijk is dat niet altijd even makkelijk. Dit resulteerde zelfs in een 5-5 stand na 2 periodes.

   In de derde periode had BZ het lastig en kwamen ze zelfs op een 7-5 achterstand. Toen ging de knop om en wist BZ met sterk verdedigend spel, maar vooral een uitblinker als keeper Niels Zwijnenburg op doel de tegenstander nog maar 1x te laten scoren in de rest van de wedstrijd. Dit resulteerde in een zwaarbevochten 8-10 overwinning.

   Volgende week 13 april is voor BZ&PC heren 1 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en alle support is natuurlijk welkom op weg naar het kampioenschap. De wedstrijd begint om 19:25 en beloofd een leuke wedstrijd te worden! Kom dus vooral kijken en neem je familie, vrienden, kinderen en wie je nog meer kan bedenken mee en laten we zorgen dat net als vroeger een Kolkende Kuil is waar tegenstanders eigenlijk niet durven te spelen!