• Heren 1 verslaat ook BZC uit Borculo

  De mannen van Herman van Tongerloo mochten dit weekend aantreden tegen de oud eredivisionist BZC Borculo. Met meer publiek dan normaal op de tribunes en een bingokaart om een speel element toe te voegen aan het kijken beloofde het een leuke wedstrijd te worden.

  Heren 1 begon goed aan de wedstrijd, na doelpunten van Rob Peek en Joey Schellingerhout was het al snel 2-1 in het voordeel van BZ&PC. Ondanks een doelpunt van de tegenstander wisten de mannen uit bodegraven met doelpunten van Luke Rijnbeek en Joey Schellingerhout de eerste periode af te sluiten met een 4-2 voorsprong.

  In de tweede periode wist heren 1 de voorsprong uit te breiden naar 6-2 na twee doelpunten van Henk Suur. BZC Borculo wist nog wel wat terug te doen, maar na nog 3 doelpunten van Henk Suur en een doelpunt van Luca Groenendijk was de stand na 2 periodes 10-6 in het voordeel van onze mannen uit Bodegraven.

  In de derde periode ging BZ&PC verder met het sterke verdedigende spel en wisten de mannen uit Borculo maar 1 keer te scoren. De mannen van Herman van Tongerloo wisten dat, terwijl het publiek genoot van een heerlijk ijsje op de tribune, drie keer te doen. Luca Groenendijk en tweemaal Bart Sterk zorgden voor een 13-7 voorsprong met nog 1 part te gaan.

  De vierde periode begon met een hele mooie Backhand van Luca groenendijk die gelijk de stand naar 14-7 bracht. Samen met een mooi uitgespeeld doelpunt van Luke Rijnbeek en een goed uitgespeelde overtal situatie met als eindstation Henk Suur, eindigde deze wedstrijd in een duidelijke 16-10 overwinning voor de mannen uit bodegraven.

  Doelpunten BZ&PC: Henk Suur 6, Luca Groenendijk 3, Luke Rijnbeek 2, Bart Sterk 2, Joey Schellingerhout 2 en Rob Peek 1