• Deze zaterdag 13 april mocht BZ&PC heren 1 aantreden tegen Aqua Novio voor hun laatste thuiswedstrijd in De Kuil. Het was als vanouds druk en de heren waren gebrand om te winnen voor dit publiek. 

   

  De wedstrijd begon wat stroef, ondanks een doelpunt van Joey Schellingerhout stond er na 2 minuten een 1-2 achterstand op het scorebord. Na dit doelpunt begon het voor BZ&PC vooral verdedigend steeds beter te lopen. Na mooie doelpunten van Joey Schellingerhout, Henk Suur(2x), Rob Peek en Luke Rijbeek stond er na de eerste periode een redelijk comfortabele 6-2 op het score board. 

   

  In de tweede en derde periode ging BZ&PC door waar het mee bezig was, goed verdedigen en mooi samenspel. Na doelpunten van Stefan Sterk, Luca Groenendijk en Joey Schellingerhout(3x) ging BZ&PC met een 11-5 voorsprong de laatste periode in. 

   

  De laatste periode was een doelpunt rijke periode door beide teams. Waar af en toe de verdediging wat verslapte bij BZ&PC, was daar ook weer het mooie teamspel waar het publiek al een heel seizoen van mag genieten. Door de doelpunten van Luke Rijnbeek(2x), Jos Beeuwkes, Joey Schellingerhout, Rick Sandifort en Rob Peek. Eindigt de wedstrijd in een 17-11 stand. 

   

  Met de 3 punten in de tas mag BZ&PC zich op gaan maken voor de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Robben uit Hilversum. Mocht BZ&PC deze winnen dan mag het zich kampioen van de eerste klasse noemen en zich bij de beste 12 teams van Nederland voegen. De wedstrijd tegen De Robben is op 20 april om 20:00 en alle support is natuurlijk welkom. 

   

  Doelpunten BZ&PC: Joey Schellingerhout 6, Luke Rijnbeek 3, Rob Peek 2, Henk Suur 2, Luca Groenendijk 1, Stefan Sterk 1, Rick Sandifort 1, Jos Beeuwkes 1