• Na het succes van vier eerdere edities, zijn we er klaar voor om er in 2023 een unieke jubileumeditie te maken en niet zomaar één. Elke échte waterpoloër/waterpoloster weet dat de De Knikker KUIL-CUP dé plek is om samen met jouw team het waterpoloseizoen af te sluiten zoals alleen jullie dat kunnen, maar de vijfde editie tijdens ons 85-jarig jubileum belooft nog grootser te worden! Schrijf je team snel in voor je te laat bent! 

    

  Informatie

  Hieronder kunt u alle informatie over de legendarische De Knikker KUIL-CUP vinden. Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken.

  Een legendarisch jaar staat weer voor de deur! Elke échte waterpoloër/waterpoloster weet dat de De Knikker KUIL-CUP dé plek is om samen met jouw team het waterpoloseizoen af te sluiten zoals alleen jullie dat kunnen. Het doel van de De Knikker KUIL-CUP is zoals ieder jaar PLEZIER. Want zeg nou zelf, meedoen is (zeker bij de De Knikker KUIL-CUP) belangrijker dan winnen.

  In 2023 maken we ons op voor de vijfde editie, een speciale editie, want we vieren ook nog eens ons 85-jarig jubileum! Door jullie positieve reacties de afgelopen vier edities hebben we besloten er een nog groter feest van te maken!

  In goed overleg met Optisport De Kuil kunnen we dit jaar niet alleen meer teams kwijt, maar organiseren we er ook toffe dingen omheen. De Knikker KUIL-CUP 2023 focust zich op de doelgroep E t/m B-Jeugd, maar we organiseren separaat ook een Minipolo toernooi. Net als voorgaande edities zorgen we voor een compleet programma, met zoveel als mogelijk gelijkwaardige wedstrijden én leuke side-events.

  Kortom: Zet hem in je agenda, de jubileum editie van de De Knikker KUIL-CUP op zaterdag 1 juli 2022 in Zwembad de Kuil te Bodegraven.

   

  Zorg dat je klaar bent voor het meest plezierige einde van jouw seizoen. In 2023 gaan wij samen met jou, alle teams en heel waterpoloënd Nederland er weer een geweldig en gezellig feest van maken!

  Schrijf jouw team(s) in voor de 2023 editie!