• Een prachtige overwinning voor Dames 1!

    Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd BZ&PC dames 1 - UZSC 4 op het programma. Wat op papier wellicht een eenvoudige overwinning leek, onthulde zich als een uitdaging in de praktijk.

    Vanaf het eerste fluitsignaal toonden de dames hun kracht. Nicole van Jaarsveld en Nienke Rombouts zorgden met twee snelle doelpunten voor een vliegende start, waardoor Dames 1 met een overtuigende voorsprong van 5-1 het eerste part afsloot. Echter, in het tweede en derde part verliep alles minder soepel. Strakkere scheidsrechterlijke beslissingen leidden tot veel afgebroken aanvallen en uitsluitingen voor de dames. Ondanks deze uitdagingen wisten ze de score te behouden, met een stand van 9-4 aan het einde van het derde part.

    Een inspirerende peptalk voorafgaand aan het laatste deel bracht hernieuwde energie bij de dames. Met Kaylee Schellingerhout als uitblinker, die drie doelpunten op haar naam zette, werd de wedstrijd met een indrukwekkende eindscore van 15-6 afgesloten. Ondanks de grote uitslag was het een zware wedstrijd en de dames mogen trots op hun inzet en de overwinning zijn.

    Periodestanden: 5-1, 8-2, 9-4, 15-6
    Doelpuntenmakers: Kaylee Schellingerhout 5, Jennifer den Besten 2, Gaby Hukker 2, Nienke Rombouts 2, Niki Hukker, Lisa Stolwijk, Nicole van Jaarsveld, Daphne Groenendijk