• Contributie BZ&PC

 • Contributie BZ&PC

  Inschrijven

  Wil je lid worden bij BZ&PC voor zwem, waterpolo, synchroon of voor de jongeren die willen starten met Sterrenplan of Spetters schrijf je dan in via de speciale button "Lid worden" en vul al jouw gegevens in. De inschrijving komt dan binnen bij het secretariaat en de afdeling/commissie waar je je voor ingeschreven hebt.

  Je schrijft je kosteloos in voor jouw gewenst sport -activiteit.

  Proef Trainen

  Wil jij het eerst uitproberen om te bezien welke watersport voor jou het leukste is dat kan! Je kunt bij ons gratis 4x komen meetrainen. Dit kun je regelen door je aan te melden via de link "Lid worden"  Vermeld daarbij dat je wilt proef trainen en we zullen de eerste maand geen contributie heffen. Maar je gaat het zo leuk vinden bij onze vereniging dat je graag langer blijft en je sport naar tevredenheid wilt blijven beoefenen.

  Ouder of kaderlid zwemmen

  Is jouw kind actief bij onze vereniging en wil je zelf ook eens lekker zwemmen dan is er de mogelijkheid om op donderdag avond naast de zwemmers ook zelf een baantje te trekken. Uiteraard onder toezicht van BZ-leden en kun je ook nog uitleg / instructie krijgen om de slagen goed onder de knie te krijgen. Hiervoor hebben wij een apart tarief van € 20,00 per maand. Deze avond staat open voor ouders en uiteraard voor onze kaderleden. Echter is er een beperkt aantal die wij kunnen toelaten. Heb je interesse meld je dan als lid voor deze zwemactiviteit en combineer je betrokkenheid met BZ&PC op een leuke manier en je kunt ook nog eens werken aan je conditie.

  Contributie per maand:

  Sterrenplan tot en met 11 jaar € 7,50

  Sterrenplan vanaf 12 jaar € 15,00

  Spetters t/m 7 jaar € 14,50

  Spetters vanaf 8 jaar € 20,00

  Verenigingsleden voor zwem, waterpolo en/of synchroon:

  - leden tot en met 7 jaar € 23,10

  - leden tot en met 11 jaar € 27,40

  - leden tot en met 17 jaar € 30,90

  - leden vanaf 18 jaar e.o. € 37,10

  Voor alle tarieven geldt dat de maandelijkse tarieven elke maand, dus 12 maanden in het jaar, verschuldigt zijn en maandelijks automatisch worden geincasseerd.

  Opzegging

  Opzegging moet te allen tijde schriftelijk of via een e-mail aan het secretariaat / ledenadministratie plaats vinden. Bij opzegging hanteren wij minimaal een maand opzegtermijn.